Hoe werkt Dropbox?

Hoe werkt dropbox? Hoe kun je inloggen op dropbox? Dat horen we regelmatig, daarom een opsomming wat mogelijk is met de online clouddienst Dropbox op iOS, Android, Windows en Linux.

hoe werkt dropbox op mobiel?

Je kunt vanaf welk willekeurig apparaat, of het nu een iPhone, Android toestel, laptop, pc of een tablet is, zolang het verbonden met het internet, krijg je toegang tot jouw persoonlijke online back-updienst.

Je kunt simpel je eigen Dropbox omgeving inrichten, met behulp van mappen en submappen. In jouw eigen omgeving kan je ook de keuze maken tussen publieke en privé mappen. Als je bepaalde documenten met bepaalde personen wilt delen, plaats je ze in de publieke map. Vervolgens kan je heel erg eenvoudig de link van die bepaalde publieke map versturen naar het e-mail adres van degene met wie jij de informatie wilt delen. Wanneer je de informatie niet meer wilt delen, plaats je de bestanden vervolgens weer in een privé map.

Dropbox is veilig en gratis

Dropbox heeft alles in het werk gesteld om jouw documenten zo veilig mogelijk online te bewaren. In de loop der jaren is niet alleen de gebruiksvriendelijkheid van Dropbox aanzienlijk toegenomen, maar is deze opslag in de clouddienst er ook in geslaagd om in haar beheer alle rond zwevende online documentatie optimaal te beschermen.

Deze aanbieder biedt haar diensten gratis aan, dat wil zeggen dat je voor de eerste 2 GB opslag niet hoeft te betalen. Mocht je meer opslag ruimte nodig hebben, dan kan je kiezen uit verschillende prijs niveaus, alleen gekoppeld aan hun eigen opslag capaciteit. Het zeer gebruiksvriendelijke aspect van deze opslag in de clouddienst is dat jij je documenten zowel kan inzien als bewerken vanaf je pc, tablet of smartphone. Het enige wat je hoeft te doen is een Dropbox account aanmaken en inloggen..